Сегодня: Воскресенье, 22 Октября 2017 года
Бизнес

Потужне місцеве підприємство відроджується з попелу

  •   Игорь Паньков  •   0342.ua   •   10555
Потужне місцеве підприємство відроджується з попелу




Державне підприємство «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів», стан якого донедавна характеризували як вкрай незадовільний, почало працювати в новому ритмі.


Середній вік працівника підприємства коливався в межах 55 років, більшість виробничих потужностей знаходились в аварійному чи напіваварійному стані, річний збиток діяльності комбікормового заводу становив більше мільйона гривень. Профільні спеціалісти до співпраці не залучались. Критично низький рівень надання послуг та якість виготовленої продукції, призвели до втрати ділової репутації підприємства. Обсяги виробництва не дозволяли забезпечити більш-менш повноцінну планову роботу, оскільки середній місячний дохід не покривав щомісячні платежі по зарплатах, витратах на електроенергію та газ, а також податок на землю і відрахування по сплаті боргів.


З приходом нового керівництва, протягом 2016 року, суттєво змінено існуючий підхід до ведення бізнесу з врахуванням сучасних тенденцій та технологій. Впроваджено програмне забезпечення 1С:Бухгалтеря, розроблене з урахуванням потреб галузі та організації роботи на підприємстві. Це надало можливість суттєво зекономити час і трудомісткість процедури обліку зерна та продуктів його переробки, посилити контроль за рухом сировини і готової продукції. 


Потужне місцеве підприємство відроджується з попелу


Продукція комбінату на виставковій ярмарці "Купуємо івано-франківське — даємо роботу івано-франківцям"


Створено близько 36 робочих місць. Активно залучається молодь та висококласні спеціалісти з різних областей України. Проведено реконструкція виробничий потужностей. Модернізація млина вплинула на якість продукції - відтепер івано-франківське борошно користується попитом в сусідніх областях: Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській. Запущено лінії з фасування борошна в дрібну тару (2 кг) та відбору манної крупи, розроблено фірмову упаковку. Відновлено млин з переробки жита, що дозволяє підприємству виготовляти житнє, гречане та вівсяне борошно, а також пшеничне борошно грубого помелу. Також придбано обладнання для гранулювання висівок, що дало змогу виготовляти конкурентоспроможний продукт та експортувати його в країни Європи.


Потужне місцеве підприємство відроджується з попелу


 У 2016 році вперше надавались послуги з приймання сої та соняшника.


Головна мета підприємства — забезпечення Івано-Франківська та області незмінно якісним продуктом, а також запровадження першокласного сервісу для надання послуг високого рівня. Створення нових робочих місць, популяризування сільського та переробного господарства серед населення, стимулювання збільшення обсягу вирощення зернових за рахунок нарощення об’ємів переробки і збуту. ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" належить до об’єктів, що мають стратегічне значення для економіки міста та області, тому, його успіх — це покращення рівня життя для усіх жителів Прикарпаття.


Потужне місцеве підприємство відроджується з попелу


Довідково: ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" — підприємство, що знаходиться на перетині міста Івано-Франківськ та села Микитинці, засновано ще у 1979 році. Основними видами діяльності є виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, а саме: борошна вищого, першого та другого ґатунків, борошна житнього обдирного, крупи манної, висівок пшеничних (насипом та гранульованих); послуги зі зберігання, сушіння та переробки зернових; виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах; транспортне оброблення вантажів та інша допоміжна діяльність у сфері транспорту.


Потужне місцеве підприємство відроджується з попелу


Детальніше про підприємство дивіться тут


Сторінки в соцмережах: https://www.facebook.com/ifkhp


https://vk.com/club137710593




























www.0342.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.