Сегодня: Пятница, 28 Апреля 2017 года
Бизнес

Івано-франківські підприємці здійснили технологічний прорив в харчообробній галузі. Відео

  •   Ильяс Горский  •   0342.ua   •   8955
Івано-франківські підприємці здійснили технологічний прорив в харчообробній галузі. Відео




Вони сконструювали перше в Україні обладнання, яке прискорює в’ялення м’ясних виробів, рослинної їжі та навіть медикаментів.


А головне, кажуть фахівці, весь процес відбувається без втрати поживних речовин. Сама обробка відбувається за допомогою теплової хвилі, яка безпосередньо взаємодіє з продуктами. Її температура не перевищує 40-ка градусів. Під дією інфрачервоних променів відбувається випаровування вологи з органіки. Продукти, що підлягають обробці, заповнюють в спеціальну герметичну шафу. І вже за 24 години м’ясні вироби готові. До прикладу, традиційний іспанський хамон готується близько місяца.


Аби продемонтрувати нову технологію виробники вирішили запусти власну лінію сиров’яленої продукції. Якщо ж винахід приживеться, це дозволить значно збільшити інтенсивність виробництва, кажуть фахівці. А відтак інвестувати в місцеву економіку.


Невдовзі місцеві підприємці розпочнуть працювати з органікою рослинного походження. Даним проектом вже зацікавилися закордонні інвестори, йдеться у сюжеті ТРК "ВЕЖА".


Читайте також: Міська влада рапортує про збільшення кількості підприємців.




























www.0342.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.